Alapala’dan 23 anahtar teslim proje

Alapala, Sektörde Güçlü Konumunu Koruyor

Tahıl, yem ve makarna proses teknolojileri alanında önde gelen küresel firmalardan biri olan Alapala, sektördeki liderliğini güçlendirmeye devam ediyor. Firmanın 2024 yılında başarıyla tamamladığı 23 anahtar teslim proje, Alapala’nın uzmanlığının ve güvenilirliğinin bir göstergesi.

İnovatif Çözümlerle Sürdürülebilir Miras

1954 yılından bu yana müşterilerine yeni nesil teknolojilerle hizmet sunan Alapala, 70. yıl dönümünde gıda proses teknolojileri sektöründe önemli projelere imza attı. Alapala CEO’su Görkem Alapala, “2024 yılı itibarıyla tamamlanan 23 anahtar teslim proje, müşterilerimizin bize olan güveninin bir kanıtı. Sadece yeni teknolojiler sunmuyor, aynı zamanda en etkili ve sürdürülebilir çözümleri sunmaya devam ediyoruz. Toplam değeri 129 milyon doları bulan global projelerimiz, firmamıza duyulan güvenin bir yansıması.” şeklinde konuştu.

Sektörde Bir İlk: 3 Yıl Garantili Anahtar Teslim Projeler

Alapala, anahtar teslim projelerinde 3 yıl garanti sunarak sektörde bir ilki gerçekleştirdi. Bu garanti, firmanın mühendislik ve otomasyon tecrübesinin yanı sıra hizmet kalitesinin de bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Görkem Alapala, “Müşterilerimize değer katmayı hedefliyoruz. 3 yıl garantili projelerimizle onların yanında olmak, hizmet modelimizin ayrılmaz bir parçası. Müşterilerimize kesintisiz destek sunmaya devam ediyoruz.” dedi.

Alapala, tahıl, makarna ve yem proses teknolojilerindeki liderliğini 2025 yılında da sürdürmek için yeni projelere odaklanıyor.

Related Posts

İslam Memiş rakam vererek yatırımcıları uyardı: Altında yeni rekorlar bekleniyor mu?

Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın piyasalarını değerlendirdi. Memiş, düzeltme hareketlerinin devamını beklediğini vurgulayarak “Ons altın 3000 dolar ve 3000 dolar altına sarkmadan yani 2800-2950 dolar seviyeler görülmeden sağlıklı yükselişler beklememek gerektiğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

500 kişiye iş verecekti: Otomotiv devi yatırımdan vazgeçti iş umudu yattı

Nissan Motor, Japonya’nın güneybatısındaki Kyushu adasında elektrikli araçlar için planladığı 1,1 milyar dolarlık pil fabrikası yatırımından vazgeçtiğini duyurdu. Ocak ayında açıklanan projede, Kitakyushu kentinde 153,3 milyar yen (yaklaşık 1,1 …

Ev sahipleri, kiracılar ve emlakçılar artık e-Devlet’ten yapacak

Tüm Emlak Danışmanları Birliği (TEDB) Başkanı Hakan Akçam, kira sözleşmelerinin e-Devlet Kapısı üzerinden hazırlanmasına ilişkin hizmetin bugün itibarıyla emlakçıların da kullanımına açıldığını belirterek, “Gayrimenkul sahipleri, emlak danışmanına Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün sisteminden yetki verebilecek. Emlak danışmanı da aldığı yetkiyle, kontratı kiracı adayına elektronik ortamda ulaştırabilecek” dedi.

Teknoloji devi 10 bin kişiyi işten çıkaracak

Teknoliji devi Panasonic Holdings, Japonya’daki çalışanları da dahil olmak üzere 10 bin kişiyi işten çıkaracağını bildirdi.

Espressolab’den boykot çağrısına dava: Sosyal medyada tepki yağıyor!

CHP’nin mitinglerinde hedef gösterilen kahve zinciri, sosyal medyada yapılan boykot çağrılarına karşı dava süreci başlattı. Tepkilerin odağındaki markaya karşı açılan tazminat davaları kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Sosyal medya kullanıcıları yaşanan gelişmeleri hesaplarından duyurdu.

Bellona ihalesinde rekor yarış: 570 kez fiyat artırıldı

TMSF tarafından satışa çıkarılan Bellona Mobilya’nın ihalesi kıyasıya geçti. İki yatırımcının yarıştığı süreçte 570 kez fiyat artırımı yapıldı, en yüksek teklif 8 milyar 1 milyon liraya ulaştı. Satış, Rekabet Kurumu onayının ardından tamamlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir